NOVOLETNA ZABAVA 2015

Člani Sankukai karate kluba Ivančna Gorica, smo vse leto pridno trenirali, zato se je naša maskota Karateistko odločil obiskati vse nas, pridne karateiste, ter se še zadnjič v letu 2015 pozabavati z nami. Tako smo, 22.12.2015, priredili nepozabno zabavo z zanimivi štafetnimi igrami, kvizom, igro »pokaži kaj znaš«, plesom, petjem, mankalo pa ni tudi sladkarij ter smeha otrok, ki se je razlegal daleč naokoli.

Karateisti pa se lahko pohvalimo tudi z odločnim mravljinčkovim plesom, katerega nas je naučil Karateistko in ga zdaj obvlada prav vsak izmed nas.

V vsaki igri, ki so jo organizirali naši trenerji ter demonstratorji pa smo dobili zmagovalca, ki si je prislužil tudi lepo nagrado. Skozi celo leto nas je Karateistko pridno opazoval in ocenil, da si je prav vsak izmed na

s zaslužil nagrado- fluorescentno zeleno kapo z logotipom kluba, da bomo vidni na vsakem koraku ter super rokavice, s katerimi lahko upravljamo naš telefon. Hvala Karateistko!

Skozi celotno zabavo pa je potekal tudi izbor najlepše doma izdelanih okraskov. Prav vsak izmed nas se je izjemno potrudil, vendar tekmovanje je tekmovanje in komisija trenerjev je izbrala najboljšo trojico okraskov. 3.mesto si je prislužila Eva Markovič, 2.mesto Taja Zupan, najboljši okrasek pa sta izdelala Bor in Črt Peterlin Šimec. Čestitke vsem.

  

 

 

 

 Podelitev za najlepši okrasek.

Tako smo si vsi polni doživetji še zadnjič segli v roke ter si voščili polno lepih uspehov ter zdravo leto 2016!

Napisala: Sandra Korelec

Leave Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja